- Питка за бургер 1 бр
- Сирене Чедър тост 40 гр
- Дърпано свинско месо су вид подготовка 200 гр
- Сос Барбекю 20 гр
- Кисели краставички /жулиени/ 30 гр
- Пържени картофи 100 гр
- Грамаж в готово състояние 450 гр
Начин на приготвяне и сглобяване на бургер
Разрязваме и запичаме питката до желания от нас загар. Месото за бургер го затопляме и поставяме въху долната част на питката и равномерно поливаме със сос Барбекю. Прибавяме киселите краставички и похлупваме с горното капаче. В средата на бургера забождаме шишче, което да опре дъното на чинията.
Гарнираме с пържените картофи.
Начин на издаване
Можем да сервираме върху дървена дъска или чиния, като гарнираме с картофите и сос по желание.
Време за издаване: 10 мин