220 гр. Обескостен телешки джолан су вид
20 гр. Краве масло
10 гр. Соев сос Кикоман лайт
150 гр. Печени зеленчуци
100 гр. Лимец сварен
2 гр. Магданоз / ситно нарязан /
Начин на приготвяне
В сгорещен тиган на котлона слагаме маслото. Веднага след като се разтопи добавяме телешкия джолан (разкъсан на 5-6 парчета) заедно със соса. Запържваме за около 1-2 минути, след което добавяме соевия сос. Разбъркваме и добавяме печените зеленчуци и лимеца. Поставяме капака и задушаваме за около 1-2 мин. Добре е да разбъркваме за да не загорят зеленчуците. Накрая котлона се спира, добавяме магданоза и отново разбъркваме.
Начин на издаване
В предварително затоплена чиния изсипваме готовото ястие, като се стремим парчетата месо да останат отгоре. Гарнираме със свежи билки или кълнове.
Време за издаване: 17 минути