80 гр. Зелена салата микс
60 гр. Айсберг /накъсан/
60 гр. Чери домати /нарязани на две/
100 гр. Пилешко филе су вид
30 гр. Пармезан /на ленти/
40 гр. Меден дресинг
10 гр. Балсамова глазура
Начин на приготвяне
В подходяща купа слагаме зелената салата, айсберга, чери доматите, меденият дресинг и объркваме с бъркалка. Пилешкото филе може да запечем от двете страни на тиган до желаният загар или да го нарежем студено. Нарязването на филето трябва да бъде под ъгъл от 45 градуса.
Начин на издаване
В подходяща салатена чиния изсипваме съдържанието от купата, като внимаваме доматите да останат отгоре. Разпределяме пилешкото филе най-отгоре, след което поръсваме равномерно с лентите пармезан и поливаме с Балсамовата глазура на решетка.
Време за издаване: 5 минути