Количка
Начална страница » Рецепти » БУРГЕР С ДЪРПАНО СВИНСКО СУ ВИД

БУРГЕР С ДЪРПАНО СВИНСКО СУ ВИД

  • Питка за бургер                                                     1 бр
  • Сирене Чедър тост                                              40 гр
  • Дърпано свинско месо су вид подготовка       200 гр
  • Сос Барбекю                                                        20 гр
  • Кисели краставички /жулиени/                         30 гр
  • Пържени картофи                                              100 гр
  • Грамаж в готово състояние                           450 гр

Начин на приготвяне и сглобяване на бургер

Разрязваме и запичаме питката до желания от нас загар. Месото за бургер го затопляме и поставяме въху долната част на питката и равномерно поливаме  със сос Барбекю.  Прибавяме киселите краставички и похлупваме с горното капаче. В средата на бургера забождаме шишче, което да опре дъното на чинията.

Гарнираме с пържените картофи.

Начин на издаване

Можем да сервираме върху дървена дъска или чиния, като гарнираме с картофите и сос по желание.

Време за издаване: 10 мин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати