Количка
Начална страница » Рецепти » ДРУСАН КЕБАП С ПИЛЕШКО ФИЛЕ СУ-ВИД

ДРУСАН КЕБАП С ПИЛЕШКО ФИЛЕ СУ-ВИД

  • Пилешко филе су-вид                                       220 гр
  • Краве масло                                                          20 гр
  • Задушен лук                                                       150 гр
  • Магданоз                                                                2 гр
  • Пукана люта чушка                                               1 бр
  • Лимонов сок                                                          3 гр
  • Шарена сол                                                            1 гр
  • Грамаж на готовото ястие                             350 гр

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на парчета с диаметър 2 см и ги запържваме равномерно от всички страни до златистокафяв цвят в предварително загрят тиган с част от маслото. Когато месото е готово добавяме лука, поръсваме равномерно с капките лимонов сок  и добавяме останалото масло и магданоз. Накрая  разбъркваме добре.

Начин на издаване

Сервираме в затоплена чиния. Гарнираме с  пуканата чушка и поръсваме с шарена сол.

Време за издаване: 17 мин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Please select your product
Всички резултати